Dit is dé app om daten naar een nieuw level te tillen

Go for it!
Dit is dé app om daten naar een nieuw level te tillen

Tijdens de coronacrisis was jouw dating-leven waarschijnlijk niet heel booming. Maar niet getreurd, want het nieuwe normaal, betekent dat het ook tijd is om het daten nieuw leven in te blazen. En daar helpt Inner Circle je graag een handje bij.

Time to shine!

Als de corona-uitbraak ons iets geleerd heeft, is het wel dat niet alles hetzelfde hoeft te blijven als dat we gewend waren. Zo ook met daten. Ja, je kunt de liefde van je leven leren kennen in de kroeg. Maar je kunt hem of haar ook ontmoeten via een dating-app. Sterker nog, die kans wordt steeds groter.

Uit een enquête van Inner Circle is gebleken dat singles steeds meer openstaan voor betekenisvolle en serieuze connecties. Het aantal matches en swipes is toegenomen in de corona-tijd en singles besteden meer tijd aan het perfectioniseren van hun dateprofiel. Dit laat zien dat mensen meer open staan voor échte connecties. In andere woorden: this is your time to shine!

Tips

Ga jij ervoor? Dan delen we met alle liefde een aantal beginnerstips, want de eerste indruk is de belangrijkste:

1. Zorg voor een goed ingevuld profiel

2. Zorg voor een kwalitatief goede foto van jezelf

3. Match alleen met mensen die je oprecht leuk en interessant lijken

4. Begin een gesprek niet alleen met "Hoi", maar wees origineel

5. Ga niet ghosten, oftewel dat je het contact met iemand plotseling afkapt

6. Last but not least: wees jezelf!

Inner Circle

Dé plek om het daten nieuw leven in te blazen, is Inner Circle, een datingapp voor singles die oprecht de liefde willen vinden. Oplichters of nepprofielen worden tegengehouden of opgespoord, waardoor de ervaring altijd prettig is. Inner Circle is onlangs in een nieuw jasje gestoken met nieuw logo en vernieuwde app, dus neem zeker eens een kijkje. En wie weet wat er van komt... ;) Go for it!

Benieuwd naar een greep uit de personen die je tegen kunt komen op de app? Kijk mee.

Meld je hier aan voor Inner Circle en bereid je voor om je match te ontmoeten.

Beeld: Inner Circle

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f326f04c48d2', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });