Rihanna’s Fenty lanceert schoenencollectie in samenwerking met Amina Muaddi

We love it!

Vier dagen geleden maakte Fenty, het modelabel van Rihanna, bekend dat zij een samenwerking zijn aangegaan met Amina Muaddi. Het gaat hier om een speciale schoenencollectie die gisteren is gelanceerd. And we are hyped!

Samenwerking

Onlangs deelde Fenty op hun Instagram account het heugelijke nieuws een samenwerking te zijn aangegaan met schoenenontwerpster Amina Muaddi.

De langverwachte samenwerking werd voor het eerst aangekondigd in december toen de ontwerper de FNAA Designer of the Year Award 2019 ontving.

Amina staat bekend om het creëren van sexy en coole schoenen die iedereen, van mode-influencers tot bekende celebs, koopt. Daarbij komt dat Rihanna een grote fan is van de ontwerper en zelf ook vaak de schoenen van het merk draagt.

Lees ook: Rihanna lanceert vierde collectie Fenty x Puma

Collectie

De eerste schoen uit de collectie is een veterschoen met hoge hakken. De sandaal, verkrijgbaar in zowel roze als wit, heeft een ronde neus en heel veel dunne leren bandjes die je om je benen kan wikkelen.

De volgende schoen in de collectie is een groene sandaal met bandjes die aan de voorkant van je voet zich kruisen. Verder zit er een hoge dunne hak onder, die gebaseerd is op een stalen nagel.

De laatste schoen in de collectie is een wat meer comfortabele schoen. De sandaal is er in het zwart, wit en nude en heeft een hoekige, gesloten vierkante neus en een comfortabel, maar toch chic bovenwerk.

Bekijk hieronder de schoenen uit de collectie.

Bron: Footwearnews I Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws