Win een tuinset met bbq, parasol, tapijt en nog veel meer van Amazon.nl t.w.v. €360,65

Doe mee en maak kans!

Hang die slingers maar alvast op, want de hele maand juli geeft Grazia dagelijks supercoole zomerse prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en zelfs een weekendje weg in een supernieuw designhotel! Vandaag maak je kans op een tuinset met bbq, parasol, tapijt en nog veel meer van Amazon.nl t.w.v. €360,65.

Perfecte zomeravond

Amazon is het afgelopen jaar eindelijke officieel gelanceerd in Nederland. En bij deze online webwinkel scoor je alles wat je maar kunt bedenken! Van kleding tot gadgets en van tuinartikelen tot levensmiddelen. Amazon is tevens één van het grootste bedrijven ter wereld.

Deze musthave-tuinset van Amazon.nl is ideaal voor in de tuin of op het balkon en bevat alles wat nodig is voor de perfecte zomeravond. In de set zit een kogelbarbecue, een beige parasol van het merk Songmics, een deken van Bloomingville en een geweldig juten vloerkleed voor buiten van Purity. Maar ook wijnglazen van iittala, een theelichthouderset met dienblad, een keramieken vaas en een rotan gevlochten mand, allemaal van het merk Bloomingville dat bekend staat om zijn Scandinavische design. Kortom: dit wil je!

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

[mail-and-win title=”Big Summer Giveaway: tuinset van Amazon” description=”Doe mee!” questions=”%5B%5D” ended_at=”1-8-2020″ terms=””]

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 juli 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws