Win de Mineralist Hydra-Smoothing lipstick van bareMinerals t.w.v. €24,48

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Hang die slingers maar alvast op, want de hele maand juli geeft Grazia dagelijks supercoole zomerse prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en zelfs een weekendje weg in een supernieuw designhotel! Vandaag maak je 15x kans op de Mineralist Hydra-Smoothing lipstick van bareMinerals t.w.v. €24,48.

Summer lips

Na een dag make-uploos genieten van het zonnetje, is het extra leuk om je op te tutten voor een mooie zomeravond op het terras. bareMinerals is dan zeker een cosmeticamerk dat je moet kennen. Al meer dan 20 jaar blijft het merk nieuwe krachtige formules ontwikkelen, allemaal in het teken van ‘Clean Beauty’. De producten zijn vrij van agressieve chemicaliën en onnodige toevoegingen en worden zorgvuldig getest. Goed voor jou én voor de wereld.

bareMinerals introduceert nu de MINERALIST Hydra-smoothing lipstick. De eerste clean, mineral en vegan lipstick van het merk bestaat uit slechts 19 ingrediënten. Daarnaast zorgt deze voor twee keer meer hydratatie en een dubbel intens kleureffect. De lipstick heeft aangetoond liplijntjes te verminderen, de huidtextuur te verbeteren en zorgt voor minder droogte binnen één week. Enne, dankzij de rijke kleurencollectie van 25 shades, van aardse nudes tot rode vruchten, is voor iedereen de perfecte kleur te vinden.

bareMinerals is nét gelanceerd in Nederland en zal vanaf maandag in 19 geselecteerde Douglas-winkels geopend worden of online.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 juli 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook