Videoland voert grote veranderingen door

Er komen verschillende abonnementen.

Lees ook

Videoland gaat grote veranderingen doorvoeren. Zo gaan we van één abonnement naar drie verschillende abonnementen, namelijk: basis, plus en premium.

Abonnement

Het basisabonnement is het goedkoopst en daarvoor betaal je dan zo'n 5 euro per maand voor. Echter zit er wel een addertje onder het gras, want bij het goedkoopste abonnement krijg je tijdens het kijken ook reclames tussendoor.

Daarbij komt dat kijkers maar op één scherm tegelijk naar films en series kunnen kijken.

Lees ook: Dit is wanneer April, May en June op Videoland staat

Nog meer

Voor het plusabonnement betaal je 8 euro per maand en kun je op twee schermen tegelijk kijken en dat zonder reclames tussendoor. Voor het duurste abonnement betaal je 10 euro per maand, waarbij je ook reclamevrij films en series kunt kijken. Het verschil tussen plus en premium is dat je bij premium op vier schermen tegelijkertijd kunt kijken.

De reden voor deze verandering is het feit dat de streamingsdienst hun nieuwe klanten meer keuze wil geven. De verschillende abonnementen worden de komende tijd in werking gezet. Huidige klanten gaan van deze verandering weinig merken en zij blijven dezelfde prijs betalen als voorheen, met alle functies van een Premium-account.

Bron: Nu.nl I Beeld: Friends

Laatste nieuws

Zie ook