doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Out & About: Cultuur, lifestyle, uitgaan

De leukste tips voor het weekend!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Out & About: Cultuur, lifestyle, uitgaan

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of filmtip.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Designer Outlet Roermond

Een lekker dagje shoppen doe je bij Designer Outlet Roermond. Deze outlet bestaat uit veel verschillende merken en hoge kortingen! Nu heeft de outlet twee nieuwe beauty winkels geopend: BABOR en The Cosmetics Company Store. Hiermee heeft de outlet zijn assortiment aan gezichtsverzorging uitgebreid en kan iedere beautyliefhebber zijn of haar hart ophalen.

Waar: Stadsweide 2, 6041 TD Roermond
Tijd: Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 21:00, zaterdag en zondag van 09:00 tot 21:00

The Dinner Show met Ronnie Flex!

Hou jij van een feestje en lekker eten? Goed nieuws! The Dinner Show komt op 31 juli naar Maassilo in Rotterdam met niemand minder dan Ronnie Flex, waar je onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van Ronnie's vele hits. Boek hier je tafel!

BlowDry Brow Bar is weer geopend

Vind je het vervelend wanneer je overal verschillende afspraken moet maken, omdat de kapper, manicure en salon voor je wenkbrauwen allemaal op een andere plek zitten? BlowDry Brow Bar heeft alles in een. Heerlijk en tijdbesparend. De one-stop-beautyshop bestaat uit een kappersgedeelte, een mani en pedi unit met voetbaden en een aparte beautysalon in de tuin. Hoog tijd om jezelf eens een heerlijke relaxdag cadeau te doen.

Waar: Ceintuurbaan 23, 1072 ES Amsterdam
Tijd: Maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 18:00, zondag gesloten

De populaire Afternoon Tea van THE DUCHESS is terug

Restaurant The Duchess is vanaf 1 juli weer geopend voor het diner, maar ook voor het populaire Afternoon Tea. En ook nog met een speciale editie, namelijk: de ‘Summer Afternoon Tea Special’. Deze speciale editie bestaat uit oneindig veel theesoorten met lekkere hapjes zoals luxe sandwiches, verschillende soorten taarten en overheerlijke scones.

Waar: Spuistraat 172, 1012 VT Amsterdam
Tijd: Woensdag en donderdag van 17:30 tot 00:00, vrijdag van 17:30 tot 01:00, zaterdag van 12:00 tot 01:00, zondag van 12:00 tot 00:00, maandag en dinsdag gesloten.

PLTS opent nieuwe Reformer Pilates Studio in Rotterdam

Alle sportliefhebbers, opgelet! Rotterdam heeft er sinds 1 juli een nieuwe High intensity reformer pilates workouts bij. De workouts van PLTS hebben het doel om het hele lichaam met constante focus op de core, houding en flexibiliteit te trainen. Bekijk hier de website.

Waar: Westblaak 161, 3012 KJ Rotterdam

De Kanarie Club lanceert nieuwe borrel en brunch arrangementen

Restaurant De Kanarie Club heeft twee nieuwe borrel- en lunch arrangementen gelanceerd. De eerste is de pool party en de tweede is de weekend brunch. Bij de pool party kun je de kanarieruimte en de poolkamer afhuren en is het mogelijk om vooraf je borrelpakket te bestellen (vanaf 10 en tot 30 personen, € 19,50 p.p. voor twee uur met de mogelijkheid tot uitbreiding) inclusief onbeperkt fris/bier/wijn en een aantal borrelhapjes zoals Yakitori spiesjes en bitterballen.

Bij de weekend brunch kun je op zaterdag en zondag van 11:00 t/m 17:00 genieten van een brunchpakket. Dit pakket (vanaf vier personen en per twee, € 20,- p.p.) is inclusief mimosa’s en verschillende hapjes zoals vol-au-vent met kip, frittata met tomatensalsa en finger sandwiches.

Waar: Bellamyplein 51, 1053 AT Amsterdam

Alle Gamestate-locaties weer open, inclusief nieuwe locatie in Breda

Alle locaties van de Gamestate zijn door heel Nederland weer geopend. Dus wil jij al die tijd al een potje Mario Karten? Kom dan snel naar de Gamestate! En er is nog meer goed nieuws, want naast de bestaande games worden er ook nieuwe toegevoegd zoals PONG. Nog meer reden voor een bezoekje dus!

Beeld: iStock, Instagram

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');