Zo gaat het nu tussen De Bachelorette’s Jordy en Jethro

De twee mannen hadden elkaar lang niet gesproken.

Lees ook

In aflevering negen van De Bachelorette liepen de gemoederen hoog op. En dan met name tussen Jordy en Jethro. Na de inmiddels welbekende zoen-gate sloeg de sfeer behoorlijk om. Zelfs zo erg dat de mannen elkaar een tijdje niet hadden gesproken.

Miscommunicatie

In een interview met RTL Boulevard leggen Jordy en Jethro uit hoe het nu tussen hen gaat. Jordy laat weten dat de hele discussie in aflevering negen een miscommunicatie was, maar dat Jethro wel beter had kunnen nadenken over zijn woordkeuzes naar Gaby toe.

Jethro daarentegen zag het niet als een miscommunicatie. "Voor mij zijn een zoen en een kus twee verschillende dingen. Je hoort: ik kus me moeder en zoen me vriendin. Je hoort zo veel verschillende manieren bij mensen."

Lees ook: Kijkers in shock na uitslag De Bachelorette

Bezoekje

Jordy laat weten dat er een tijd geen contact is geweest tussen de twee mannen. "Ik had mezelf een beetje teruggetrokken. Ik was toch wel op een manier gekwetst van: wat flik je me nou. Maar we hebben dat uitgesproken."

De twee mannen komen dan ook inmiddels weer bij elkaar over de vloer. "Jordy is gisteren bij mijn ouders thuis geweest. We hebben toen samen aflevering tien gekeken", vertelt Jethro. Hij sluit zijn verhaal dan ook af met: "Good vibes only op dit moment."

Bron: RTL Boulevard I Beeld: De Bachelorette, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook