André Hazes over trouwplannen met Monique Westenberg

Wedding bells?!

Lees ook

Monique Westenberg en André Hazes hebben hun liefdesleven eindelijk weer op de rit. Maar hoe zit het met de huwelijksplannen van de twee?

Huwelijksaanzoek

In een interview met Dag Allemaal vertelt André over zijn trouwplannen met Monique. De zanger staat dan ook zeker open voor een huwelijk en zou ook heel graag een tweede kindje met de blondine willen. Maar door alles wat er gebeurd is, wacht hij daar toch nog een tijdje mee.

"Ik heb best nog wel wat goed te maken. Ik denk dat ik mezelf eerst wat moet bewijzen", vertelt hij. Hiermee doelt hij hoogstwaarschijnlijk op zijn relatie met zijn ex Bridget Maasland.

Toch is de zanger erg duidelijk over de toekomst. "Als ik wil trouwen met iemand, is het met Monique."

Lees ook: André Hazes post foto met zus Roxeanne

Toekomst

Onlangs deelde Monique op Instagram een kiekje waarin ze vertelt met een trotse blik naar haar grote liefde te kijken. "De afgelopen jaren hebben wij zó ontzettend veel meegemaakt én doorstaan. Dat je je nu zó kwetsbaar hebt opengesteld naar de 'wereld' toe zie ik als dapper. Je ego opzij en je hart dat spreekt", schreef Monique in de post.

André lanceerde een maand geleden zijn nieuwe single Een doodgewone man, waarin hij zingt over de moeilijke periode die hij en Monique hebben doorstaan. "Wij begrijpen het. Met dit lied en deze clip hoop jij een tijdperk af te sluiten", vertelde Monique.

Bron: RTL Boulevard I Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook