Tieners verkleden zich als oma om aan alcohol te kunnen komen

Aha!
Tieners verkleden zich als oma om aan alcohol te kunnen komen

Er gaat een nieuw TikTok-filmpje viral, namelijk: tieners met een mondkapje op die zich verkleden als oma en vervolgens langs de winkels gaan om drank te kopen. Het filmpje is inmiddels al door miljoenen mensen bekeken.

Bejaarde

Drie tienermeisjes in Amerika kwamen erachter dat je met een beetje make-up, grijze haarspray en een mondkapje wel heel makkelijk vergeleken kan worden met een bejaarde. Hier maakten de drie dames dan ook handig gebruik van.

Lees ook: Viral: de mondkapjes-hack die je móet kennen

Alcohol

In de TikTok-video is te zien hoe één van de meisjes zich omtovert tot een oma en vervolgens naar de winkel gaat om drank te kopen. En met succes, want ze komt met een hele tas vol drank naar buiten!

In Amerika is alcohol pas vanaf je 21e toegestaan. Tieners bedenken daarom op de meest gekke manieren een oplossing om toch aan drank te komen. En daar is dit filmpje een goed voorbeeld van.

Bron: NieuwsNieuws I Beeld: Youtube, Bad Neighbours

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f303b4ea0bc6', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });