Bridget Maasland met ex-schoonmoeder Rachel Hazes op vakantie

De twee vrouwen zijn nog altijd goed bevriend.

Lees ook

Bridget Maasland heeft na haar breuk met André Hazes niet alleen afscheid moeten nemen van André, maar ook van schoonmoeder Rachel Hazes. Echter zijn ze nog steeds goede vriendinnen en gaan ze zelfs samen op vakantie.

Foto

Bridget deelt op Instagram een kiekje van zichzelf samen met Rachel en nog een paar andere vrienden in een restaurant in Amsterdam. "Next trip, Barcelona! #romereünie #bridgetandleonstraveltrips #dankbaar", schrijft ze erbij.

Eerder gingen de twee ook al samen op vakantie naar Rome, alleen toen was Bridget nog samen met André.

Lees ook: Rachel Hazes steunt huwelijk André en Bridget

Goede band

Bridget vertelde eind februari in een interview met VROUW al openhartig over de band met haar ex-schoonmoeder. De presentatrice vertelde in het interview hoe goed ze het met Rachel kon vinden.

"Ik vind haar énig! We zijn met z’n allen naar Rome geweest voor Bridget and Leons’ Travel Tips en hadden, zoals Rachel zei ‘de grootste gein’. Ik had het echt leuk met haar, we belden ook los van André."

Daarentegen heeft Bridget ook een hele andere kant van haar voormalig schoonmoeder gezien. "Maar het is natuurlijk ook een heel eh… intense vrouw. Dus ik moest wel af en toe tegen haar zeggen: ‘Zo, nu is het even klaar. Nu luister je even naar mij.’ En daar kon ze dan weer heel hard om lachen. Wij hadden gewoon heel erg veel lol samen", aldus Bridget.

Bron: RTL Nieuws I Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook