Fotograaf vergeet dat camera’s nog lopen tijdens persmoment met koninklijke familie

Oeps!

Lees ook

Vandaag trok de koninklijke familie hun mooiste outfit weer aan voor de jaarlijkse zomerfotosessie. Alles werd opgenomen via een livestream, maar toen de fotosessie voorbij was, liep de camera nog door. En dat leidde tot een hilarisch moment.

Live stream

Nadat de laatste foto werd geschoten in de tuin van hun woning Huis ten Bosch in Wassenaar, vertrok het koninklijk gezin weer naar huis.

Echter riep een van de fotografen nog iets naar het gezin, maar kwam er geen reactie. Dit zorgde voor een hilarisch onderonsje tussen de fotografen.

Lees ook: Wauw: koninklijke familie straalt in nieuwe fotosessie

Fijne vakantie

"Fijne vakantie!", riep een van de fotografen, terwijl de koninklijke familie al op behoorlijke afstand was. Er volgde daarom ook geen reactie plaats, waardoor een andere fotograaf reageerde met: "Hij denkt ook: f*ck you", waarna er een hoop gelach plaatsvond tussen de fotografen.

Behalve dit grappige moment was ook het gezin het onderwerp van gesprek, want wat zagen ze er weer prachtig uit!

LIVE: Fotomoment koning Willem-Alexander en gezin

Fotomoment koning Willem-Alexander en gezin. Vandaag begint de zomervakantie voor koning Willem-Alexander, koningin Maxima en hun kinderen. Traditiegetrouw poseren ze daarvoor nog even voor de verzamelde pers, volg het hier live.

Geplaatst door NOS op Vrijdag 17 juli 2020

Bron & Beeld: Facebook, BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook