doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Winning Wednesday: de OnePlus 8 smartphone + drie limited edition cases van straatartiest André Saraiva

It's Wednesday, winning Wednesday!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Winning Wednesday: de OnePlus 8 smartphone + drie limited edition cases van straatartiest André Saraiva

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we de OnePlus 8 smartphone in Glacial Green + drie limited edition cases in samenwerking met de wereldberoemde straatartiest André Saraiva weg.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Compact flagship-toestel

It's finally summer, en of je nou in Nederland blijft of vertier over de grens zoekt, één ding kan natuurlijk niet ontbreken: een goede telefoon om prachtige vakantiekiekjes te schieten. Met de OnePlus 8 zit je daarmee helemaal goed, en kun je je vakantie thuis zo vaak als je wil herbeleven.

De OnePlus 8 is het nieuwste compacte flagship-toestel van OnePlus. Naast de lange levensduur van de batterij, een kleurnauwkeurigheidswaardering waarmee elk detail haast echt lijkt, en dat-ie geschikt is voor 5G, is uiteraard de camera minstens zo belangrijk als all of the above.

Veelzijdig camerasysteem

Het veelzijdige camerasysteem van de OnePlus 8 bestaat uit drie krachtige camera’s die samen elk moment tot in het kleinste detail vastleggen. De hoofdcamera heeft een 48 MP IMX586 Sony-sensor voor ongelooflijke helderheid.

Met een Spectra 480 Image Signal Processor, die vier keer meer pixels verwerkt, maakt de OnePlus 8 nog helderdere shots met advanced image processing zoals HDR. Een 16 MP groothoeklens met een beeldhoek van 116 graden maakt het rijtje af.

Deze lens is zeer geschikt voor landschapsfoto’s met indrukwekkend panoramisch effect. En dat wil je wanneer het om vakantiefoto's gaat.

Win, win, win!

Kun jij de One Plus 8 goed gebruiken? Dan hebben we goed nieuws! Grazia mag namelijk een keer de One Plus 8 in Glacial Green + drie limited edition cases ontworpen door André Saraiva weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

*Voorwaarden: deze actie loopt t/m 28 juli

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');