Dit is de waarheid achter de foto die de uitslag van De Bachelorette zou verklappen

Duidelijk!
Dit is de waarheid achter de foto die de uitslag van De Bachelorette zou verklappen

Eerder deze week ging er een foto van De Bachelorette-kandidaat Jordy viral, waarop kijkers konden opmaken dat hij de winnaar van het programma zou worden. Toch lijkt het er nu op dat schijn bedriegt, want er is eindelijk uitleg achter de beruchte foto.

Hand

Op een foto die Jordy op zijn Instagram deelde, zou niet alleen een sneak peek van zijn website te zien zijn, maar ook de hand van niemand minder dan Gaby. Volgens fans droeg Gaby rond diezelfde tijd namelijk dezelfde nagellak als de hand op de foto...

Lees ook: Zo gaat het nu tussen De Bachelorette's Jordy en Jethro

Moeder

Toch blijkt het niet om Gaby te gaan, maar om de bekende moeder van Jordy, Alexandra. De voormalig Utopia-deelneemster droeg toevallig dezelfde nagellakkleur als Gaby.

Daarnaast was in de laatste aflevering ook te zien hoe Jordy door Gaby naar huis werd gestuurd. Het is natuurlijk mogelijk dat de twee na de opnames van het programma alsnog voor elkaar zijn gevallen, maar fans gaan er vanuit dat de hand gewoon van Jordy's moeder is. Mystery solved!

Bekijk de foto hier!

Bron: Lovereality | Beeld: De Bachelorette

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6edc7e74267', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });