Deze hot stories heb je vandaag gemist

Dit is wat je moet weten.
Deze hot stories heb je vandaag gemist

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

1. Dit wordt de nieuwe coach van The Voice Kids

De geruchtenmolen draait al enige tijd op volle toeren: de samenstelling van de The Voice Kids-coaches zou behoorlijk onder de loep liggen. Vandaag werd dan eindelijk de vierde coach voor volgend seizoen bekend gemaakt en dat is niemand minder dan rapper Snelle!

2. Wait, what?! Keert Jordy nog terug in De Bachelorette?

In de laatste aflevering van De Bachelorette was te zien dat Gaby opnieuw afscheid heeft genomen van twee mannen, namelijk: Jethro en Jordy. En dat zagen veel fans totaal niet aankomen. Maar is het vertrek van de mannen wel definitief? Jordy schept duidelijkheid op zijn Instagram.

3. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima reageren op TikTok-filmpjes Alexia

Waar social media eigenlijk not done is voor een lid van de royal family, verscheen prinses Alexia eerder dit jaar toch in verschillende filmpjes op de populaire app TikTok. Het koningspaar reageert nu op deze video's van hun dochter.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f32700f97403', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });