De Bachelorette’s Jordy reageert op geruchten rondom vriendin tijdens programma

Autsj..

Lees ook

Rijk Hofman deelde dit weekend in zijn YouTube-video het gerucht dat ex-kandidaat Jordy een vriendin zou hebben gehad tijdens De Bachelorette, zo laat een anonieme bron via een DM op Instagram aan de YouTuber weten. Jordy reageert nu op alle ophef.

Vriendin

In een nieuwe aflevering van Lieve Gaby blikt Rijk terug op de gebeurtenissen van De Bachelorette. Voordat hij hier mee begint deelt hij een opmerkelijk bericht over kandidaat Jordy. Een anonieme bron laat namelijk aan Rijk weten dat Jordy tijdens het programma een vriendin had en alleen maar mee deed voor de bekendheid.

Na dit bericht stuurde Rijk een bericht aan Jordy met de vraag of het waar is wat de anonieme bron heeft verteld, waarop Jordy reageert met: "Nee, dat had ik niet. Anders had ik nooit meegedaan."

Echter bleef het hier niet bij en heeft Jordy een YouTube-video opgenomen waarbij hij zijn kant van het verhaal uitlegt.

Lees ook: Wait, what?! Keert Jordy nog terug in De Bachelorette?

Reactie

Maar in plaats van alleen een uitleg, haalt Jordy in de video ook behoorlijk uit naar Rijk. Zo vindt hij hem onder andere een sensatiezoeker. Rijk had het in de video ook over mensen die 'over lijken gaan' voor fame en dat is volgens Jordy precies wat er nu aan de hand is.

"Jij zegt tegen mij dat mensen over lijken gaan voor fame, maar volgens mij maak je van mij nu een lijk en wil je over mijn rug gaan voor de fame", aldus Jordy.

Verder vertelt Jordy dat Gaby ook iets opmerkelijks deed, nadat dit nieuws naar buiten kwam. "Gaby deelt precies het stukje op haar Instagram Stories waar Rijk het over mij heeft dat zegt voor mij al genoeg." De ex-kandidaat vindt het dan ook jammer dat het allemaal zo is gelopen en hoopt dat mensen nu beter zijn kant van het verhaal kunnen begrijpen.

Bekijk hieronder zowel de video van Jordy als Rijk.

Bron & Beeld: YouTube, De Bachelorette

Laatste nieuws

Zie ook