André Hazes begraaft strijdbijl met zus Roxeanne

Het contact is weer hersteld.

Lees ook

De strijdbijl tussen André Hazes en zus Roxeanne is definitief begraven. De zanger laat in een interview aan RTL Boulevard weten dat hij en zijn zus weer contact met elkaar hebben en dat er zelfs al een bezoekje op de planning staat.

Contact

André laat in het interview weten dat het contact weer begon via social media. "Ik zag dat zij mij volgde. En toen dacht ik: ik ga haar terug volgen, want wat is dit eigenlijk ook voor onzin, weet je wel", laat hij weten.

De zanger vertelt verder dat hij nu op app regelmatig contact met zijn zus heeft en dat ze het vooral rustig aan willen doen. "We hebben elkaar nog niet gezien, maar dat gaat goed komen."

Het gaat zelfs zo goed dat er al een bezoekje gepland kan worden. "Alleen ben ik altijd druk, ik verzin altijd wel iets om te doen. Dus ik denk dat Monique gewoon een afspraak moet plannen en dat we dan op de stoep staan", aldus André.

Lees ook: Zien: André Hazes deelt schitterende gezinsfoto

Foto

Ongeveer een maand geleden leek het er ook al op dat er geen haat en nijd meer is tussen André en Roxeanne. De zangeres plaatste namelijk een foto op Instagram waarop te zien was hoe haar zoontje Fender en André's zoontje Dré samen speelden.

Monique en Roxeanne deelden toen allebei een foto van de spelende kids. "Rijkdom", schreef Monique erbij. Roxeanne schreef: "Dankbaar". Het is voor het eerst dat de twee neefjes elkaar hadden ontmoet.

Begin dit jaar vertelde Roxeanne al dat er nooit sprake is geweest van een ruzie. "Ik heb helemaal geen ruzie met mijn broertje, wij gaan super professioneel met elkaar om."

Bron: NU.nl I Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook