Oudste dochter Reinout Oerlemans met spoed naar het ziekenhuis

De 16-jarige had veel last van haar buik

Lees ook

De vakantie van de familie Oerlemans werd abrupt onderbroken, nadat hun oudste dochter Fiene met hevige buikpijn naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Moeder Danielle deelt op haar Instagram Stories hoe het nu met haar dochter gaat.

Blindedarmontsteking

Het was even schrikken voor Reinout en Danielle toen hun dochter Fiene met spoed naar het ziekenhuis moest worden gebracht. De 16-jarige had last van acute buikpijn, wat later om een blindedarmontsteking bleek te gaan.

Lees ook: Zien: nieuwe look voor Reinout Oerlemans

Zusje

Danielle deelt in haar Instagram Stories dat het nu goed gaat met haar dochter. "Het is allemaal goed gekomen na 12 uur de beste zorg te hebben gekregen van de beste verpleegsters, dokters en steun van familie en vrienden. Hierdoor realiseer ik hoe bevoorrecht ik ben met de mensen om me heen", vertelt ze.

Danielle deelt nog een Instagram Story waarop te zien is dat het zusje van Fiene haar helpt met lopen en haar goed vasthoudt.

"Zorg voor elkaar! Let goed op je familie en vrienden en kijk zelfs een beetje verder. Je kan een groot verschil maken door gewoon je liefde en aandacht te geven", schrijft ze erbij.

Bekijk *HIER* de Instagram Stories van Danielle.

Bron: RTL Boulevard I Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook