Temptations Eline reageert op zwangerschap Amber

De brunette was lichtelijk in shock.

Lees ook

Het babynieuws van Temptations Arda en Amber ging na hun aankondiging op Instagram al snel viral. Zo ook bij Temptation Island-kandidate Eline. Zij reageert nu in een video met YouTuber Dephlin Jacobs op het booming nieuwtje van het stel.

Baby on board!

Tijdens het programma leek Arda als een blok voor Eline te vallen, maar toen zij eenmaal aangaf het niet meer als een vakantieliefde te zien, belandde de personal trainer uiteindelijk in de armen van Amber.

Zij zijn inmiddels een paar maanden happily in love en nu wordt hun liefdesgeluk ook nog eens bekroond met de komst van een baby. En dat zorgde niet alleen voor een lichte shock in reality-tv kijkend Nederland, maar ook bij Arda's fling op het eiland: Eline.

Lees ook: Elke doet opvallende onthulling over Arda's relatie met Amber

Reactie Eline

"Ik was volgens mij de laatste die het wist. Er gingen alle geruchten dat ze zwanger was, omdat ze iets dikker leek in een T-shirt, toen dacht ik van: nee, dat zal toch niet. Dat is toch veel te snel. Op een gegeven moment kwam toen het nieuws naar buiten en toen was ik wel een beetje in shock."

Toch is Eline hartstikke blij voor het stel. "Superfijn dat ze toch wel zwanger kon worden. Het is misschien wel wat snel, het was ook niet gepland natuurlijk. Maar ik denk wel dat ze hun best gaan doen om goede ouders te zijn", aldus Eline.

Bekijk hieronder de video voor het hele fragment.

Beeld: YouTube, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook