Win de nature in a jar skincare-set van philosophy t.w.v. €162

Doe mee en maak kans!

Hang die slingers maar alvast op, want de hele maand juli geeft Grazia dagelijks supercoole zomerse prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en zelfs een weekendje weg in een supernieuw designhotel! Vandaag maak je 2x kans op de nature in a jar skincare-set van philosophy t.w.v. €162.

nature in a jar

Je huid verzorgen doe je natuurlijk altijd, maar in de zomer nog eens extra. Want dat verdient je huid na een overdosis aan zon, zee en strand! Dat doe je het beste met de nature in a jar skincare-lijn van philosophy.

De lijn bevat drie skincare producten voor het gezicht en twee voor het lichaam: de gentle detoxifying cleanser met agave, de gentle warming exfoliator met jojoba, de cica complex recovery moisturizer, de nourishing in-shower oil en de cream-to-water body lotion. Allemaal speciaal ontwikkeld voor de vermoeide, droge en gevoelige huid. De producten bestaan stuk voor stuk uit natuurlijke ingrediënten van ijzersterke woestijnplanten in nauwkeurig samengestelde vegan formules.

philosophy creëert als sinds 1996 simpele, maar effectieve huidverzorgingsproducten waarin wetenschap en hoogwaardige ingrediënten gecombineerd worden. philosophy is expert in geavanceerde skincare en maakt enkel gebruik van eerlijke producten die worden gemaakt met plantenextracten en een grote verscheidenheid aan kruidenelixers.

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

[mail-and-win title=”Big Summer Giveaway: skincare-set van philosophy” description=”Doe mee!” questions=”%5B%5D” ended_at=”1-8-2020″ terms=””]

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 juli 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws