PLL-actrice Troian Bellisario klapt uit de school over bruiloft prins Harry en Meghan Markle

Aha!

The Pretty Little Liars-actrice Troian Bellisario heeft een boekje opengedaan over haar ervaring tijdens de bruiloft van Meghan Markle en prins Harry in mei 2018. Het zou naar haar eigen zeggen een nachtmerrie zijn geweest, zo vertelt ze aan Stellar.

Bruiloft

Troian en haar man Patrick J. Adams, die samen met Meghan de hoofdrol speelde in Suits, scoorden een uitnodiging voor de veelbesproken ceremonie in Windsor Castle.

Terwijl de bruiloft voor Meghan en Harry een sprookje was, was het voor de Troian een ware nachtmerrie, zo vertelt ze in het interview. De actrice wist namelijk niet wat ze moest dragen naar de bruiloft, vooral omdat ze haar zwangerschap op dat moment nog probeerde te verbergen.

Lees ook: Is déze nieuwe serie de vervanger van Pretty Little Liars?

Hoed

Echter was er naast het feit dat Troian zich druk maakte om het verbergen van haar baby bump, nog iets anders waar de actrice mee zat. "Maar ik had ook extreme angst over… Hoe heten ze? Die hoed dingen? Dat is het, fascinators" vertelt ze.

"Ze zien er belachelijk uit, tenzij je in het jaar 1930 leeft. Je zou er een kunnen kiezen die een absoluut kunstwerk is, maar ben je dan te ijdel en probeer je te veel aandacht op jezelf te vestigen? En als je een fascinator kiest die erg klein is, ga je niet voor de traditie," vervolgde ze.

Gelukkig kwam het uiteindelijk allemaal goed en zag Troian er absoluut stunning uit.

Bron: E! online I Beeld: BSR

Laatste nieuws