Kardashians in shock na bizarre uitspraken Kanye West

Ze zijn not amused!

Lees ook

Kanye West heeft zich het onderwerp van gesprek weten te maken, nadat hij bizarre uitspraken deed tijdens zijn eerste campagnebijeenkomst. En daar zijn zijn in-laws allesbehalve blij mee.

Grote zorgen

Kanye for president, tenminste… Als het aan de rapper zelf ligt. De man van Kim Kardashian heeft zich kandidaat gesteld voor het presidentschap van Amerika. En hoewel zijn schoonfamilie eerst vierkant achter hem stond, maken zij zich nu juist enorm zorgen om Kanye.

Lees ook: Kanye West komt met eigen cosmeticalijn

Abortus

De bijeenkomst wordt door de media vooral als rommelig beschreven. Daarnaast barstte de rapper in huilen uit en beweerde hij dat hij en Kim bijna abortus hadden laten plegen.

"Ik heb bijna mijn dochter vermoord! Ik heb bijna mijn dochter vermoord! Ze had de pillen al in haar hand, totdat God zich tot mij keerde en zei dat als ik met zijn visie zou f*cken, hij dat ook met die van mij zou doen', schreeuwde hij.

En daar bleef het niet bij. Zo riep hij ook dat hij niet verbaasd zou zijn als Kim na zijn uitspraken de scheiding aan zou vragen, "maar dan ben ik altijd blij dat ze North ter wereld heeft gebracht."

Bipolair

Volgens een bron aan TMZ zouden de KarJenners behoorlijk in shock zijn na gisteren. Volgens hen zou de rapper zeer dringend professionele hulp nodig hebben.

In 2016 werd de rapper ter observatie opgenomen in een een ziekenhuis in Los Angeles, nadat hij verschillende uitbarstingen had gehad. Vorig jaar maakte hij bekend een bipolaire stoornis te hebben. "Het is net als een gekneusde enkel, maar dan heb je gekneusde hersenen", aldus Kanye.

Bron: RTL Boulevard, Telegraaf, TMZ | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook