Nicolette Kluijver in shock door gezinsuitbreiding

Surprise!
Nicolette Kluijver in shock door gezinsuitbreiding

Even dacht Nicolette Kluijver dat er sprake was van de welbekende coronakilo's, maar al snel bleek dat er iets heel anders aan de hand was, namelijk: gezinsuitbreiding.

Bevallen

Dit keer niet voor de moeder van drie, maar voor hun trouwe viervoeter. Op Instagram maakt de Expeditie Robinson-presentatrice bekend dat hun hond is bevallen van puppies.

Lees ook: Nicolette Kluijver beschuldigd van poepen onder bed

Surprise!

"Dat ik nu niet op reis ben komt achteraf heel goed uit. Het waren dus geen coronakilo’s... We zijn dolblij met twee jongens en twee meiden. Ben ik nu oma? Moeder en pups maken het goed... Nu ik nog", schrijft ze bij het té schattige filmpjes van moeder en kinderen.

Wel lijkt de komst van de puppies voor Nicolette en haar gezin een complete verrassing te zijn, zo is te horen in de video. Een geluk bij een ongeluk dus, nu de opnames van Expeditie Robinson niet doorgaan, en Nicolette gewoon in Nederland is in plaats van in de Filipijnen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Dat ik nu niet op reis ben komt achteraf heel goed uit 🌴😱Het waren dus geen coronakilo’s... we zijn dolblij met twee jongens en twee meiden. Ben ik nu oma? 🙄Moeder en pups maken het goed.... nu ik nog 😂

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f30275021091', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });