Ex Brooklyn Beckham klapt uit de school over huwelijk

Lexy klapt uit de school over haar ex-vriend
Ex Brooklyn Beckham klapt uit de school over huwelijk

Brooklyn Beckham's ex-vriendin Lexy Panterra klapt uit de school over de verloving van haar ex-vriend en zijn nieuwe liefde Nicola Peltz. Naar haar eigen zeggen zou Brooklyn er niet klaar voor zijn om te trouwen, zo laat ze weten aan The Sun.

Verloving

Brooklyn heeft zijn vriendin Nicola, na acht maanden een relatie te hebben, ten huwelijk gevraagd. Echter beweert zijn voormalige vlam Lexy dat David Beckham's oudste zoon te onvolwassen is om mee te trouwen.

Lexy ontmoette Brooklyn voor het eerst op Coachella in 2017 en ze hebben dan ook een jaar een relatie gehad, maar de lange afstand zette druk op het stel waardoor hun relatie stukliep.

Lees ook: Oudste zoon David en Victoria Beckham verloofd

Verrast

Lexy was erg verrast toen ze het verlovingnieuws van haar ex hoorde. "Ik was behoorlijk geschokt en verward toen ik hoorde dat hij verloofd was. Het is niet iets wat iedereen verwachtte en eerlijk gezegd is Brooklyn er nog helemaal niet klaar voor om te trouwen. Hij is heel jong en veel te onvolwassen", vertelt ze.

Verder snapt de danseres ook niet waarom hij om de paar minuten verliefd wordt. "Er is geen regelmaat in zijn relaties. Hij heeft elke maand een nieuwe vriendin, dus het is verrassend dat hij dit zou proberen."

Lexy liet ook weten dat ze haar ex niet mist en dat ze elkaar niet meer spreken. Ook volgen ze elkaar niet meer op social media.

Bron: Metro UK I Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f354d9aeee1f', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });