Temptations Eline: ‘Amber sloeg alles kort en klein’

oeii..

Lees ook

In een mukbang talk met YouTuber Dephlin Jacobs is Temptation Island-verleidster Eline te gast. De brunette vertelt onder andere over de strijd die ze had met verleidster Amber om deelnemer Arda voor zich te winnen.

Strijd

Op de vraag van Dephlin met wie Eline de minste klik had, reageert Eline: "Ja, dan toch met Amber. We waren toch aan het strijden voor dezelfde man." Eline had dan ook niet gedacht dat ze de strijd van Amber zou winnen en uiteindelijk met Arda in bed belandde.

"Ik dacht juist dat hij voor haar zou gaan, omdat ik hem heel vaak niet kon verstaan door zijn accent en daardoor verliep het contact minder en Amber had wel hele goede gesprekken met hem."

Lees ook: Dít smsje kreeg Temptations Elke van Eline na de opnames

Boos

Eline merkte dan ook dat Amber jaloers op haar was dat hij toch verder ging met haar.

"Je zag af en toe wel boze ogen en we hadden in het begin al een beetje gezeik gehad. De eerste twee dagen werd er verteld dat er geroddeld was over het feit dat Amber fake is en het alleen doet voor de show", vertelt ze. Amber beschuldigde Eline er dan ook van dat zij dat zou hebben verteld, maar volgens Eline is daar niks van waar.

Eline onthult ook dat Amber de laatste dag van Temptation Island alles kort en klein heeft geslagen. "Dat was de avond dat iedereen Arda een lapdance ging geven, en zij als enige niet. Toen was ze 10.000e keuze, dat vond ze heel erg. Ze gooide lampen omver en zo", aldus Eline.

Volgens de brunette is Arda uiteindelijk met Amber gaan praten en heeft hij haar weten te kalmeren.

Bron & Beeld: YouTube, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook