Olcay Gulsen openhartig over breuk met Ruud de Wild

Het stel is openhartig over hun relatie

Lees ook

In een interview met &C vertellen Olcay Gulsen en Ruud de Wild openhartig over de tijdelijke breuk die zij vorig jaar zomer namen. Het stel besloot elkaar toen de ruimte te geven, nadat Olcay haar eerste grote liefde verloor.

Verdriet

Toen het nieuws Olcay bereikte, was de pijn naar eigen zeggen ondraaglijk. "Het ging exact zoals ik verwachtte en de pijn was ook zoals ik verwachtte. Dat vind ik het moeilijkste aan het leven, dat dit erbij hoort."

Door dit heftige nieuws was Olcay zichzelf niet meer, waardoor ze afstand van Ruud nam. De radio-dj wilde echter wel dat dit nieuws publiekelijk bekend zou worden gemaakt, terwijl Olcay daar niet op zat te wachten. "Ik had verdriet, en dan kreeg ik ook nog het gezeik met de media erbij. Als het nu zou gebeuren, zou het heel anders lopen."

Lees ook: Olcay Gulsen moet in de buidel tasten voor afhandeling SuperTrash

Uit elkaar

Olcay denkt dan ook dat het een goede beslissing is geweest om tijdelijk uit elkaar te zijn gegaan. En ook voor Ruud was die periode een van de meest leerzame momenten uit zijn leven.

Inmiddels zijn Olcay en Ruud al weer een lange tijd gelukkig met elkaar. Ze hopen dan ook voor altijd bij elkaar te blijven. "Ik hoop dat het ons gegeven is. Zoals het nu is: heel graag. Ik vind dit het leukste op relatiegebied wat ik ken", vertelt Ruud. Ook Olcay is het daar volledig mee eens. "Ik kan me geen leven voorstellen zonder jou." Aaahh!

Bron: RTL Boulevard I Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook