doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Temptations Yasmine: 'Sebastiana had gelijk over Martin'

Autsj...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Temptations Yasmine: 'Sebastiana had gelijk over Martin'

Twee maanden geleden werd bekend dat het liefdesgeluk tussen EOTBDD's Yasmine Pierards en Love Islands Martin Furu tot een einde was gekomen. En dat is allesbehalve vriendschappelijk gegaan.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Foto

Onder een Instagram-post van Yasmine wordt de vraag gesteld waarom het nou precies uit is gegaan tussen haar en Martin. Waar de de 'Moroccan Princess' eerder weinig kwijt wilde over de breuk, haalt ze nu echter hard uit naar haar ex.

"Hij is gewoon cold as ice en gebroken. Ik mag Sebastiana niet, maar ze had wel gelijk over alles", reageert ze op de vraag. Ook Sebastiana, die we kennen uit het eerste seizoen van Love Island, heeft de reactie meegekregen en plaatst op haar Instagram Stories: "De waarheid komt uiteindelijk altijd naar buiten." Martin zelf heeft nog niet gereageerd.

Lees ook: EOTBDD's Yasmine heeft nu een relatie met déze realityster

Vriend

Ondanks de kille woorden over haar ex is Yasmine op dit moment weer gelukkig in de liefde. De realityster is namelijk gevallen voor de charmes van Tyronne Hermitt.

Tyronne is model en werkt onder andere voor Nelson Models in New York en Parijs. Ook is hij de oprichter van het juwelenmerk Chained Saints.

Bron: Love&Reality I Beeld: Ex on the Beach: Double Dutch

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');