De Bachelorette’s Joey bijt van zich af

Hij blikt vooruit op de finale

Lees ook

Morgen is alweer de laatste aflevering van De Bachelorette. Gaby zal dan de laatste roos weggeven, maar aan wie? Wordt het Joey of toch Niek? Joey laat alvast via een Instagram post weten hoe hij het avontuur heeft beleefd en hij blikt vooruit op de finale.

Foto

Joey deelt op Instagram foto's alvast foto's van de grande finale die morgen op Videoland verschijnt.

"Het moment is bijna aangebroken! De laatste roos. Ga ik hem krijgen of niet? Het is een rollercoaster van emoties geweest. Er is gelachen, er is gehuild. Vriendschappen gesloten en herinneringen gemaakt voor het leven", begint hij zijn bericht.

Lees ook: De Bachelorette-kandidaat Joey over lichaam: 'Hier was ik heel onzeker over'

Zwak

Joey vervolgt zijn verhaal met dat hij gedurende het programma altijd zichzelf is gebleven en dat hij zich volledig heeft opengesteld voor de camera. "Dit is zeker niet makkelijk, maar ik vind dat over dit soort dingen gepraat mag worden. Al zien veel mensen mij hierdoor als een zwak persoon, iemand waar Gaby overheen loopt."

Volgens hem is dat dan ook zeker niet waar en laat hij weten dat zijn verleden hem juist sterk heeft gemaakt. "Leer mij kennen en je weet hoe sterk ik ben! Mijn verleden maakt mij sterk en ik zou voor iedereen deze kracht willen. Ik ben een man vol liefde en passie. Voor mijn familie, vrienden maar zeker ook degene die naast mij staat", aldus Jordy.

Maar wordt Joey ook degene die naast Gaby staat? Morgen zullen we het dan eindelijk weten!

Het moment is bijna aangebroken! De laatste roos🌹 Ga ik hem krijgen of niet? Het is een rollercoaster van emoties geweest. Er is gelachen, er is gehuild. Vriendschappen gesloten en herinneringen gemaakt voor het leven. . Jullie hebben mij gezien in mijn puurste vorm. Dit is wie ik ben, dit is wat ik ben. Ik heb me volledig opengesteld op camera. Dit is zeker niet makkelijk, maar ik vind dat over dit soort dingen gepraat mag worden. Al zien veel mensen mij hierdoor als een zwak persoon, iemand waar @gaby.blaaser overheen loopt. Dit is zeker niet waar! Leer mij kennen en je weet hoe sterk ik ben!💪 Mijn verleden maakt mij sterk en ik zou voor iedereen deze kracht willen. Ik ben een man vol liefde en passie❤. Voor mijn familie, vrienden maar zeker ook degene die naast mij staat. . Bedankt aan iedereen die in mij heeft gelooft!❤ Al jullie lieve woorden zullen niet vergeten worden! . Liefs Joey❤🌹 . #Debachelorette #videolandonline #laatsteroos #spanning #zenuwen #rozenceremonie #sterk #kracht #liefde #support

Een bericht gedeeld door Joey 🌹De Bachelorette S1 🇳🇱🌹 (@joey.vanherle) op

Bron & Beeld: Instagram, De Bachelorette

Laatste nieuws

Zie ook