Marieke Elsinga: ‘Na dertien en een half jaar moest er een flinke muur worden afgebroken’

Haar nieuwe relatie was best even wennen.

Lees ook

Marieke Elsinga is happily in love! De RTL Boulevard-presentatrice is na lange tijd weer gelukkig in de liefde, maar dat is naar eigen zeggen zeker niet zonder slag of stoot gegaan.

Geen straf

Hoewel ze haar leven als single lady zeker niet als een straf zag, vond Marieke het soms wel lastig dat er thuis niemand op haar wachtte. Toen er na 13,5 jaar dan eindelijk weer een leuk iemand in haar leven kwam, was dat voor de presentatrice dan ook best even wennen.

"Na dertien en een half jaar moest er een flinke muur worden afgebroken. Het kost tijd om erop te vertrouwen dat er geen ‘Ik vind je heel leuk, maar…’ komt. Het gaat stap voor stap, maar nu heb ik de leukste, liefste en lekkerste vriend", vertelt ze in haar column in de nieuwste &C.

Lees ook: Zien: zo zag Marieke Elsinga er vroeger uit

Valentijnsdag

De presentatrice maakte haar relatie met Sander eerder dit jaar bekend op Valentijnsdag. De 34-jarige deed dit met een kiekje op Instagram. En dat vond ze behoorlijk spannend.

"Hij werkt niet in de media en hij heeft er ook helemaal niets mee. Maar ja, hij zegt ook: het hoort bij jouw werk, dus…", aldus Marieke in de uitzending van RTL Boulevard een paar maanden geleden.

♥️

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook