Angela Groothuizen verklapt per ongeluk wie de nieuwe coach van The Voice Senior is

Aha!

Lees ook

Angela Groothuizen maakte per ongeluk iets te enthousiast het nieuws bekend over wie de nieuwe coach van The Voice Senior wordt. Dit verklapte ze dan ook met een inmiddels verwijderde foto op Instagram.

Foto

Angela deelde op Instagram een foto met de vier juryleden, waaronder de kersverse coach Gerard Joling. "Binnenkort zijn we er weer met onze eigen Gerard op de vierde stoel", schreef ze erbij.

De andere coaches die we terug gaan zien in het programma zijn Ilse De Lange en Frans Bauer. Ook op de Instagram Stories van Angela was een foto te zien van de coaches. Ook deze story heeft ze inmiddels verwijderd.

Lees ook: Dit wordt de nieuwe coach van The Voice Kids

Coach

RTL Boulevard bevestigt aan Shownieuws dat Angela de kiekjes inderdaad te vroeg heeft gepost. Inmiddels heeft Angela opnieuw een kiekje geplaatst met het leuke nieuws.

Gerard laat in een interview aan RTL Boulevard weten dat hij er erg veel zin in heeft om weer plaats te nemen op de rode stoel. Ook vindt hij het fantastisch om te zien dat ouderen mensen nog steeds de kracht hebben om te gaan zingen.

Echter staat de zanger, in tegenstelling tot vorig jaar waar hij samen met Gordon in een stoel zat, er nu alleen voor. "Ik denk dat het voor mij makkelijker is om het zonder Gordon te doen, omdat je toch twee meningen hebt en moet overleggen. En nu kun je gelijk zeggen: bam, drukken!", aldus Gerard.

Bron: Shownieuws, RTL Boulevard I Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook