Ben & Jerry’s onthult hét recept van de smaak cookie dough

OMG!

Lees ook

Alle liefhebbers van Ben & Jerry's, opgelet! Het favoriete ijsmerk heeft namelijk het recept van de smaak cookie dough onthuld en daarmee kunnen we vanaf nu op ieder moment van de dag genieten van deze lekkere smaak!

Recept

Op de website van Ben & Jerry's wordt het recept gedeeld en wordt er verteld op welke twee veilige manieren je het koekjesdeeg kan maken. Verder wordt het aangeraden om het deeg in kleine balletjes te rollen, omdat dat het makkelijker maakt om te eten.

Verder zijn er super veel verschillende manieren om optimaal van deze smaak te genieten. Zo kun je het onder andere over een andere ijssmaak strooien of maak je er bijvoorbeeld chocolade truffels van. The choice is yours!

Lees ook: O my: Ben & Jerry's lanceert de perfecte snack

Bewaren

Naast tips over lekkere smaken en combinaties geeft Ben & Jerry's ook uitleg over hoe je het deeg het beste kunt bewaren. En het is heel simpel: wil je al heel snel kunnen genieten, dan zet je het deeg in de koelkast waar je het maximaal een week kunt bewaren.

Wil je langer kunnen genieten van het deeg dan zet je het deeg in de vriezer, waarmee je het tot maximaal zes maanden kunt bewaren. Je kunt dus een hele voorraad maken om zo optimaal en vooral een lange tijd te kunnen genieten!

Bron: Glamour I Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook