Temptations Yasmine: ‘Ik ben niet samen met Tyronne’

Wait, what!?

Lees ook

Temptations Yasmine is not amused! De realityster zou na de breuk met Love Islands Martin opnieuw liefdesgeluk hebben gevonden. Maar volgens de 'Moroccan Princess' herself is daar helemaal niets van waar.

Geen relatie

Yasmine zou als een blok voor de charmes van Tyronne Hermitt zijn gevallen, met wie ze op een heerlijke vakantie op Ibiza leek te genieten. En hoewel ze ook op foto's stapelverliefd leken, laat Yasmine nu weten dat de twee helemaal geen setje zijn.

"Voor de duidelijk, ik ben NIET samen met hem. Het is a shame hoe de roddelbladen toch altijd meteen hele verhaaltjes klaar hebben staan met elk ding dat ik doe. Ik ben mijn vrienden op Ibiza, niet met hem. I'm enjoying life dus ik raad jullie aan om niet altijd van alle kleine dingen meteen zulke verhalen te maken. Er zijn belangrijke dingen in het leven dan dit", reageert ze onder een bericht van RTL Boulevard.

Lees ook: EOTB-deelnemer Yasmine onherkenbaar op foto uit tienerjaren

EOTBDD's Elias

In een Instagram Story op haar eigen pagina benadrukt ze dat er du moment geen liefde in haar leven is. "Doe rustig mensen, ik ben nog steeds single. I'm just enjoying life."

Toen de relatie tussen Yasmine en Martin net over en uit was, gingen er ook al geruchten dat de diva met niemand minder dan Elias (ook uit Ex on the Beach) zou zijn. De twee hebben eerder iets gehad, maar zouden nu echt officieel een setje zijn. Ook hierop liet Yasmine weten dat dit niet het geval was.

"Ik heb geen relatie. Met niemand. De dag dat de roddelbladen dingen gaan posten die wél waar zijn spring ik een gat in de lucht. Sensa voor saus", vertelde de diva toen.

Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook