Kanye West wil al twee jaar scheiden van Kim Kardashian

Het gaat niet goed met de rapper

Lees ook

Kanye West heeft beweerd dat hij al bijna twee jaar probeert te scheiden van zijn vrouw Kim Kardashian, nadat de Keeping Up with the Kardashian-ster rapper Meek Mill in een hotel had ontmoet. Zo laat hij weten via Twitter. De tweets zijn inmiddels verwijderd.

Scheiding

"Ik wil een scheiding sinds Kim een ontmoeting had met Meek in het Waldorf voor het hervormen van gevangenissen", schreef Kanye. De rapper lijkt hiermee te verwijzen naar de tijd dat Kim en Nicki Minaj's ex Meek samenwerkten om te spreken op de eerste Criminal Justice Reform Summit in Los Angeles in november 2018.

Rapper Meek is zelf een ex-gevangene en Kim lanceerde dit jaar een documentaire om misstanden in het Amerikaanse rechtssysteem aan te kaarten. Kanye leek ook te suggereren dat de twee een affaire gehad hebben. "Meek was respectvol, maar Kim is te ver gegaan."

Lees ook: Kanye West deelt sneer uit naar Kris Jenner en Kim Kardashian

Verwoest

Bronnen hebben aan The Sun Online vertelt dat Kanye verblijft op een ranch in Wyoming. De bron voegde eraan toe: "Kanye is omringd door een klein groepje mensen die hij vertrouwt en hij vertrouwt Kim en haar familie niet. Hij is erg paranoïde en is ervan overtuigd dat hij bescherming nodig heeft voor Kim en Kris, ook al proberen ze hem alleen maar te helpen", aldus de bron.

Na de verontrustende uitspraken die Kanye deed tijdens zijn eerste campagnebijeenkomst voor het presidentschap, reageerde de KarJenners geschrokken en zou de rapper dan ook dringend hulp nodig hebben. Het verhaal van de campagnebijeenkomst lees je hier.

Bekijk *HIER* de tweets van Kanye over de scheiding.

Bron: The Sun I Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook