Fred van Leer breekt vakantie noodgedwongen af

De vakantie van de stylist nam een andere wending.
Fred van Leer breekt vakantie noodgedwongen af

Fred van Leer heeft zijn vakantie in het zonnige Franse Saint-Tropez vroegtijdig moeten afbreken door een gescheurde kuitspier. Zo laat de stylist weten in een Instagram-post.

Foto

De afgelopen dagen deelde Fred op Instagram allemaal leuke kiekjes van zijn zonnige vakantie in Frankrijk. Helaas moest Fred eerder naar huis dan verwacht. Hij scheurde namelijk zijn kuitspier, waardoor een bezoekje aan een ziekenhuis in Nederland niet uit kon blijven.

Lees ook: Fred van Leer: 'Ik moet niet aan een relatie denken'

Kuitspier

Zo staat er in zijn post:"I am in Saint Tropez, b*tches. Nee hoor grapje. Ik zit met een gescheurde kuitspier in de auto terug naar Nederland." In het onderschrift laat de stylist weten dat de schade gelukkig meevalt en dat het allemaal weer goed komt. Laten we het hopen!

Dit bericht bekijken op Instagram

Helaas ging de vakantie niet volgens plan 😢 onderweg naar huis en meteen door naar het ziekenhuis hopen dat de schade meevalt 🤞🏼 Tnx @blueeyeservices voor het snelle schakelen 🙏🏻 het komt allemaal weer goed

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

Bron & Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f326e53289b0', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });