Ouders Lars Veldwijk reageren op nieuwe vriend Monica Geuze

Monica heeft nog een goede band met haar voormalige schoonouders.

Lees ook

In een nieuwe aflevering van de serie Like Monica is te zien dat de ouders van Lars Veldwijk bij Monica Geuze op bezoek komen. Ze vertellen dan ook over wat ze van de nieuwe vriend van de YouTuber vinden.

Ouders

De ouders van de ex-vriend van Monica vertellen dat ze Robbert nu een paar keer gezien hebben. "De eerste keer had Monica hem meegenomen om Zara-Lizzy op te halen en dat ging eigenlijk heel natuurlijk", vertelt de stiefmoeder van Lars.

De vader van Lars denkt dan ook dat zij Robbert bewust redelijk snel bij hun heeft geïntroduceerd. "Ik denk dat het contact met Monica zo goed is dat ze het niet af wil houden van ons."

Lees ook: Monica Geuze over stoppen met vloggen: 'Ik ga weer verder als het voor mij goed voelt'

Ongemakkelijk

Ondanks dat de band tussen Monica en de ouders van Lars goed is, blijft het een ongemakkelijke situatie voor de YouTuber. "Door deze modern family heeft Zara-Lizzy nu ineens super veel opa's en oma's. Mijn ouders, Rob zijn ouders en die van Lars. Het is een hele ongemakkelijke situatie nu", vertelt ze.

Monica had daarom besloten om niet iedereen uit te nodigen op de verjaardag van Zara-Lizzy en de vader van Lars heeft daar alle begrip voor. "Er zijn teveel factoren op dit moment en om die allemaal bij elkaar te brengen, loop je misschien het risico dat de verjaardag van Zara-Lizzy ondersneeuwt in een ongemakkelijke situatie."

Bron: Like Monica I Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook