doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Dít is de reden van de breuk tussen EOTBDD's Olivia en Dennis

Olivia vertelt de reden van de breuk.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Dít is de reden van de breuk tussen EOTBDD's Olivia en Dennis

Twee dagen geleden maakte Ex on the Beach: Double Dutch-deelneemster Olivia via Instagram bekend dat zij en Dennis een punt achter hun relatie hebben gezet. De reden van de breuk leek erg duidelijk, maar volgens de blondine kloppen de geruchten niet.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Foto

Nadat de breuk bekend werd gemaakt door Olivia gingen al gauw rond de geruchten dat Dennis vreemd zou zijn gegaan. Dit kwam mede door een foto die de blondine op haar Instagram Stories deelde met de tekst: "De rode vlaggen die je in het begin negeert, zijn dezelfde reden waarom het uiteindelijk allemaal eindigt."

Hiermee doelde de blondine volgens velen op het gedrag van Dennis tijdens en dus ook na het programma. Echter blijkt dit niet het geval te zijn.

Lees ook: Oh no! Dít EOTBDD-koppel is uit elkaar

Karakter

Olivia deelt op haar Instagram Stories dezelfde foto als de foto waarmee ze de breuk had bekend gemaakt. Volgens de blondine is Dennis niet vreemdgegaan en ze vindt het dan ook erg kortzichtig dat daar gelijk vanuit wordt gegaan.

"Een relatie komt niet altijd ten einde door bedrog. Dennis en ik botsen heel erg qua karakter en daarom leek het ons verstandiger om ieder onze eigen weg te gaan", aldus de blondine.

Bekijk *HIER* het bericht van Olivia.

Beeld: EOTBDD

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');