Amber Heard: ‘Johnny gooide flessen alsof het granaten waren’

De strijd tussen de exen is nog niet afgelopen.

Lees ook

De strijd is nog lang niet gestreden tussen Johnny Depp en ex-vrouw Amber Heard. De actrice heeft op de derde dag van haar getuigenis opnieuw opvallende uitspraken gedaan. Zo beweert ze dat de acteur haar bekogeld heeft met flessen.

Flessen

Johnny heeft een rechtszaak aangespannen tegen The Sun vanwege valse beschuldigingen in een artikel van 2018, waarin hij werd gezien als vrouwenmisbruiker tijdens zijn huwelijk met Amber. Echter komen er nu heel veel beschuldigingen naar buiten van beide partijen.

Nu heeft Amber in de rechtszaal verteld dat Johnny haar tijdens een drie dagen durende 'gijzeling' bekogelde met zo'n dertig glazen. Dit incident gebeurde naar haar eigen zeggen in Australië in 2015. Volgens Amber zou de hele kamer vol met gebroken glas hebben gelegen.

Lees ook: Johnny Depp over geweld jegens ex Amber Heard: 'Ik heb haar niet geslagen'

Advocaat

De advocaat van Johnny vroeg Amber naar het incident, omdat de filmster toen zelf met een fles zou hebben gegooid. Echter klopt dat volgens de actrice niet en heeft ze nooit iets uit de woede naar haar ex-man gegooid. "Ik gooide alleen dingen naar hem als hij me sloeg om aan hem te kunnen ontsnappen."

Wel geeft ze toe dat ze opzettelijk een fles had stuk gemaakt, maar dat was om te voorkomen dat Johnny nog meer alcohol zou gaan drinken. Echter werkte die actie naar eigen zeggen averechts en begon de acteur met flessen te gooien.

"Hij pakte ze een voor een en gooide ze alsof het granaten waren. De een na de ander, in mijn richting, en ik voelde het glas achter me breken. Ik trok me terug maar hij stopte niet. Ik was te bang om te kijken. Hij gooide alle flessen die in handbereik waren. Het waren er ongeveer dertig", aldus Amber.

Bron: Welingelichte kringen I Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook