Rijk Hofman reageert op video van De Bachelorette’s Jordy

Rijk deelt zijn kant van het verhaal

Lees ook

Rijk Hofman deelde afgelopen weekend in zijn YouTube-video het gerucht dat ex-kandidaat Jordy een vriendin zou hebben gehad tijdens De Bachelorette. Volgens Jordy klopt dit verhaal niet en hij haalde vervolgens flink uit naar de YouTuber. Rijk reageert nu op zijn video.

Vriendin

Volgens Jordy klopte het hele verhaal rondom het hebben van een vriendin tijdens het programma niet en hij begreep naar eigen zeggen niet waarom Rijk dit in zijn YouTube-video wilde delen.

Rijk laat in een nieuwe YouTube-video echter weten dat hij het belangrijk vindt dat de fans van het programma op de hoogte zijn.

"Dan heb je niet alleen gelogen tegen Gaby Blaaser en dan heb je niet alleen met haar gevoelens gespeeld, dan heb je gebruik gemaakt van haar zoektocht naar ware liefde voor je eigen jeansmerk en bekendheid", vertelt hij.

Lees ook: De Bachelorette's Jordy reageert op geruchten rondom vriendin tijdens programma

Bevestiging

Ook onthult Rijk dat hij ondertussen door meerdere bronnen benaderd is en die tevens Jordy ook goed kennen. "Ik heb een berichtje gekregen van iemand van Ex on the Beach die dit verhaal ook kan bevestigen. In dat bericht staat namelijk: hij had mij ook ineens een bericht gestuurd voordat het programma werd uitgezonden en moest gelijk laten weten dat hij mee deed."

Verder vertelt de YouTuber dat hij zelfs een bericht heeft gekregen van één van de deelnemers van De Bachelorette. "Alle deelnemers van De Bachelorette hadden dit verhaal ook gehoord, maar ze konden dit ook niet met zekerheid bevestigen."

Jordy liet in zijn video weten dat Rijk hem naar beneden probeerde te halen. Volgens de YouTuber is dit niet waar. "Ik benoem zonder een mening te hebben jouw kant van het verhaal en verder heb ik 0 slechte dingen over jouw gezegd. Ik heb in mijn vorige video ook duidelijk gemaakt dat ik geen kant kies", aldus de presentator.

Bekijk hier de hele video van Rijk.

Bron & Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook