Deze hot stories heb je vandaag gemist

Mis niks!
Deze hot stories heb je vandaag gemist

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

1. Ouders Lars Veldwijk reageren op nieuwe vriend Monica Geuze

In een nieuwe aflevering van de serie Like Monica is te zien dat de ouders van Lars Veldwijk bij Monica Geuze op bezoek komen. Ze vertellen dan ook over wat ze van de nieuwe vriend van de YouTuber vinden.

2. Drama alert! Er komt dus een reünie van De Bachelorette

Eindelijk! De laatste aflevering van De Bachelorette is éindelijk op Videoland te zien. We weten nu finally aan wie Gaby haar laatste roos heeft gegeven, namelijk: Joey. Maar als je dacht dat dit het einde van het avontuur is dan heb je het mis. Er komt namelijk nog een reünie!

3. Prinses Amalia leert koning Willem-Alexander de les

Vijf dagen geleden liet het koninklijk gezin zich weer vastleggen voor de jaarlijkse zomerfotosessie. Behalve het feit dat ze er weer prachtig uitzagen, was er ook een grappig moment tussen prinses Amalia en haar koning Willem-Alexander.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f32674690227', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });