De Bachelorette’s Joey onthult wat er écht is gebeurd tijdens 24-uurs date

Oooh...

Lees ook

De Bachelorette-winnaar Joey is te gast in een nieuwe podcast van Kiki Düren. De 25-jarige Limburger onthult daarin wat er tijdens de 24 uurs-date met Gaby Blaaser echt allemaal is gebeurd.

24-uurs date

"Ja, wat gebeurde daar…", is zijn antwoord op de vraag om te vertellen wat er in die 24 uur tijd nou echt allemaal is gebeurd. Er onderuit komen is geen optie, dus hij biecht op: "Ja, we hebben sex gehad."

Joey legt uit dat hij het tijdens de date erg gezellig heeft gehad met Gaby. "We hebben eerst een drankje gedaan en op bed gezeten. Daarna dingen besproken die we liever niet op de camera wilden delen en ja daarna werd het heel privé."

Lees ook: De Bachelorette-kandidaat Joey over lichaam: 'Hier was ik heel onzeker over'

Niek

Kiki denkt dan ook dat Joey en Gaby tijdens de date iets hadden afgesproken, omdat Gaby tijdens haar date met Niek erg afstandelijk was. "Ik heb er wel met haar over gepraat. Als ik echt voor een meisje ga, dan verwacht ik dat ook vanuit haar. Dus ik heb wel gezegd van als jij echt voor mij wil gaan, dan slaap je niet met hem", aldus Joey.

Hij vertelt ook dat als Gaby wel met Niek had geslapen, het voor hem klaar was geweest. "Maar Gaby heeft mijn keuze gerespecteerd, dus dat is heel fijn."

Bekijk hieronder de hele video.

Bron: RTL Boulevard I Beeld: YouTube, De Bachelorette

Laatste nieuws

Zie ook