GTST-actrice Faye Bezemer: 'Ik ben biseksueel'

Ze durft na lang wikken en wegen uit de kast te komen.
GTST-actrice Faye Bezemer: 'Ik ben biseksueel'

In een openhartig persbericht vertelt voormalig Goede tijden slechte tijden-actrice Faye Bezemer dat ze biseksueel is. Ze wil zichzelf niet meer verstoppen voor haar identiteit en is helemaal ready om dit met de wereld te delen.

Film

Faye, die tussen 2017 en 2020 de rol van Lana Langeveld speelde in GTST, maakt op dit moment een film over een man die stiekem een gewei heeft en dit geheimhoudt voor zijn omgeving. Het gewei is een verwijzing naar haar seksualiteit.

Ze durfde hier niet open over te zijn, omdat ze niet klaar was voor de mening van andere mensen.

Lees ook: OMG, dit gaat er deze maand in GTST gebeuren!

Flirten

De actrice wil haar identiteit vanaf nu niet meer verbergen maar naar buiten brengen, zodat ze niet meer het idee heeft dat ze een deel van zichzelf verstopt. "Maar ook voor anderen, om te laten zien dat je gewoon open kan zijn over wie je bent."

Faye vertelt verder dat ze lang heeft geworsteld met haar geaardheid. Zo twijfelde ze soms onder andere over of ze verliefd was op vriendinnen, of gewoon heel close was. Toen ze uiteindelijk alles voor zichzelf voor op een rijtje had gezet, had ze naar haar eigen zeggen nooit echt behoefte om uit de kast te komen.

"Omdat ik heel verliefd ben op en heel gelukkig ben met mijn vriend; ik dacht dat het dan niet echt nodig was. Maar ik besef nu dat het juist wel belangrijk is, zeker voor jongeren die tegen hetzelfde aan lopen", aldus Faye.

Dit bericht bekijken op Instagram

Liefde en acceptatie voor jezelf en anderen. Daar gaat onze nieuwe film over. We hebben allemaal wel een gewei, en daar mogen we trots op zijn. Nieuwsgierig naar meer? Swipe up in m'n story voor het hele verhaal ❤

Een bericht gedeeld door Faye Bezemer (@fayebezemer) op

Bron: AD I Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f355320ceb86', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });