Roxeanne Hazes post naaktfoto met belangrijke boodschap

Prachtig!
Roxeanne Hazes post naaktfoto met belangrijke boodschap

Here, here! Roxeanne Hazes heeft weer een heerlijke portie eerlijkheid op Instagram gedeeld, waar ze iedereen oproept iets liever voor zichzelf te zijn.

Body positivity

De zangeres deelt een kiekje van haar prachtige shoot voor LINDA.meiden vorige jaar, waar ze uit de kleren ging om haar steentje bij te dragen aan body positvity.

“Ik zei ja omdat ik dit een belangrijk onderwerp vind, omdat ook ik mijn hele leven al stoei met een eetprobleem en het eigenlijk gewoon spuugzat ben dat mensen daar allemaal iets van mogen vinden en mij bewust of onbewust steeds een kutgevoel geven."

Lees ook: André Hazes begraaft strijdbijl met zus Roxeanne

No Photoshop allowed!

Voor haar foto's wilde Roxeanne heel ver van Photoshop wegblijven en moesten haar foto's zo real mogelijk blijven. En dat werden ze!

Om anderen er vandaag de dag aan te herinneren meer van zichzelf te houden, deelt ze vandaag opnieuw een foto van de bijzondere shoot.

"Er zal altijd iemand zijn die niet ziet wat je waard bent. Zorg dat diegene niet je eigen spiegelbeeld is. Geef jezelf de liefde die je ook zo graag aan anderen geeft, want van jezelf houden is geen ijdelheid, maar geestelijke gezondheid."

Bekijk hieronder de foto!

Dit bericht bekijken op Instagram

Er zal altijd iemand zijn die niet ziet wat je waard bent. Zorg dat diegene niet je eigen spiegelbeeld is. Geef jezelf de liefde die je ook zo graag aan anderen geeft, want van jezelf houden is geen ijdelheid, maar geestelijke gezondheid. Ik ben verliefd op deze foto, die vorig jaar geschoten werd voor @linda_meiden šŸ’• #lekkerbodypositief

Een bericht gedeeld door š•Æš–”š–ˆš–š–™š–Šš–— š•Æš–—š–Š āš”ļø (@roxeannehazes) op

Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f325ef57fc11', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });