De Bachelorette's Niek: 'Diep van binnen weet ik dat Gaby liever mij had gewild'

Niek heeft zo zijn bedenkingen over de keuze van Gaby.
De Bachelorette's Niek: 'Diep van binnen weet ik dat Gaby liever mij had gewild'

In een interview met BredaVandaag vertelt Niek onder andere over zijn De Bachelorette avontuur, maar vooral over wat hij nou écht vond van de keuze van Gaby Blaaser.

Safe

In de finale aflevering van De Bachelorette konden we zien dat Gaby uiteindelijk haar laatste roos aan Joey gaf. Tot grote verbazing van Niek.

"Op onze 24-uurs date, toen de camera uit was, hebben we ook nog met elkaar kunnen praten. Toen merkte ik wel dat ik voorbij was aan Joey. Maar ik denk dat Gaby uiteindelijk gegaan is voor de veilige keuze", vertelt hij.

Lees ook: De Bachelorette's Niek haalt uit naar Gaby: 'Het was een poppenkast'

Vrienden

Niek legt uit dat Joey veel vaker op date is geweest dan hij. Daarom wist de blondine van hem minder af, omdat ze minder tijd met elkaar doorbrachten. Daarnaast is hij naar eigen zeggen een stuk loslippiger en extraverter dan Joey. "Ze heeft gewoon op safe gespeeld. Diep van binnen weet ik dat ze liever mij had gewild."

Niek keerde in maart weer terug naar Nederland. Toen heeft hij Gaby tijdens de reünieaflevering nog een keer gezien, maar daarna heeft hij haar niet meer gesproken. "Dat vind ik wel jammer, hoor. Ik heb niet één berichtje van haar gehad."

Bron: Love&Reality I Beeld: De Bachelorette

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f303a0e00dc6', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });