De laatste keer: 'Als een dolle stier rende hij op mij af en gooide me op bed'

De laatste keer: 'Hij heeft me gewoon gebruikt'

Afra was tot voor kort verliefd op Bruno, maar dat is nu voorbij.
De laatste keer: 'Hij heeft me gewoon gebruikt'

Afra (27) is single. Ze had elf maanden geleden voor het laatst sex. Ze was tot voor kort verliefd op Bruno, maar dat is nu voorbij.

Advances

"Het pijnlijke is, mijn laatste keer sex was een onenightstand en ik weet zijn naam niet eens meer. Kort daarna was ik namelijk helemaal in de ban van Bruno, een knappe Braziliaan die ik online had leren kennen. Niet eens via een datingsite, hij benaderde me via Instagram. Tien maanden lang appten we elke dag. Eerst gewoon over oppervlakkige dingen, maar al snel hadden echt een klik. In het begin dacht ik nog ‘dat zal wel’, maar hij bleef appen en gaf me veel complimentjes. Na een maand of vier werd het contact steeds persoonlijker. Dan belde hij me op om te vertellen wat hij allemaal met me ging doen. Hoe hij iedere curve van mijn lichaam zou strelen, hoe hij me op mijn billen zou slaan en zou genieten van mijn mooie lichaam. Ik was altijd een vrouw die pas na middernacht met een man naar huis ging, omdat ik toen genoeg alcohol had gedronken om in te gaan op advances of zelf iemand aan te spreken. Dat lag echt niet aan het feit dat ik dik ben, maar aan mijn slechte zelfbeeld. Als mannen me – vaak ook dronken – tegen het einde van de avond aanspraken, ging ik graag met ze mee naar huis."

Eenpersoonsbed

"Zo ook bij mijn laatste keer sex. Ik was dronken van teveel tequilla sunrises, al zijn vrienden waren al in gesprek met andere vrouwen en hij was duidelijk op zoek. Hij kwam op me af, mompelde iets over mijn grote borsten en ik ging met hem mee. Volgens mij was hij ouder dan ik, maar hij woonde op een vage studentenkamer, met een eenpersoonsbed. Daar pasten we samen niet op. En bepaalde standjes zoals cowgirl – of oefeningen waar nog meer lenigheid bij vereist is – vind ik niet zo prettig. Zeker bij een nieuwe man steken onzekerheden over mijn dikke buik en cellulitis nog weleens op. ‘Doe maar even pijpen dan’, zei hij. Dat heb ik gedaan. En daarna moest hij slapen. Hij bleef op zijn kamer, ik ben zelf naar beneden gelopen. Geen afscheid, geen telefoonnummers uitgewisseld."

Verloofd

"Ik was er echt even verdrietig van. Niet om hem, maar om de situatie. Was ik echt alleen goed voor de sex? En zelfs dan niet eens eerste keus... Dus toen ik Bruno niet lang daarna online ontmoette, was ik wat terughoudend. Maar na twee maanden vond ik hem leuk, na drie was ik verliefd en na een maand of vijf dacht ik echt: deze man is hét. Het is zo fijn als een man van je ‘zwakke punt’ je superkracht maakt. Hij gaf me het gevoel dat ik de mooiste vrouw op aarde was. Ik wilde hem deze lente opzoeken, maar door Covid-19 is dat er niet van gekomen. Gelukkig maar, want vorige week kreeg ik via Instagram een berichtje van een vrouw met wie hij verloofd is. Ja, ze DM’de een foto waar ze zoenend opstaan als bewijs mee. Hij droeg het shirt dat ik hem had gestuurd voor zijn verjaardag. Hij belde met duizend excuses in drie talen, maar ik was er klaar mee. Met hem, en met mannen in het algemeen. Ik moet echt aan mijn zelfvertrouwen en mensenkennis gaan werken, om meer liefdesverdriet te voorkomen.”

Tekst: Agnes Hofman | Beeld: iStock

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f33da94049ef', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });