Waylon haalt uit op Instagram

Aha!

Lees ook

Waylon is op dit moment met zijn twee grote liefdes Bibi Breijman en dochtertje Teddy aan het genieten van een vakantie in het zonnige Frankrijk. Echter kreeg de zanger op een filmpje wat kritiek van zijn followers, waarna hij nu een duidelijk statement maakt.

Filmpje

Drie dagen geleden deelde Waylon een filmpje waarop Bibi een grapje met hem uithaalt. De zangeres nam namelijk een slok wijn en spuugde vervolgens een klein beetje over Waylon zijn haren heen.

"Hey joh… Waarom moet je altijd kwallen na één glas drank? Dat was de volledige zin na dit geintje. Vervolgens heb ik Bibi een ouderwets pak voor d’r reet gegeven #hethoudtnietopnietvanzelf #maarikhouwelvanje", schreef hij erbij.

Lees ook: Bibi Breijman klapt uit de school over relatie met Waylon

Reacties

Veel followers van de zanger konden wel om het filmpje lachen. Toch waren er enkele volgers die de zanger een beetje chagrijnig vonden overkomen. Waylon maakt daarom nu een duidelijk statement door middel van een filmpje met een toepasselijk liedje.

"For all the HATERZZZ… #Iloveyou #kusje", schrijft hij erbij. In het filmpje is namelijk het lied Mopperdag te horen, waarin de zanger zich helemaal laat gaan.

For all the HATERZZZ… #Iloveyou #kusje

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook