doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Broer Britney Spears: 'Ik denk dat we de juiste beslissing hebben genomen'

De broer van Britney is openhartig over zijn zus.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Broer Britney Spears: 'Ik denk dat we de juiste beslissing hebben genomen'

Al langere tijd gaan de geruchten dat het niet goed zou gaan met de psychische gezondheid van Britney Spears. Volgers zijn daarom ook erg bezorgd. De broer van de zangeres, Bryan Spears, laat zich nu voor het eerst uit over de situatie.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Frustrerend

Sinds de publieke instorting van Britney in 2007, waarbij ze haar hoofd kaal schoor en in diverse klinieken verbleef, heeft de zangeres geen zeggenschap meer over haar leven, maar bepalen haar vader en manager dat voor haar.

Bryan vertelt in de podcast As Not Seen dat hij kan begrijpen dat zijn zus de regie over haar leven weer terug wil. "Ze wilde altijd al ontsnappen van die curatele, het is erg frustrerend. Of iemand nou goede bedoelingen heeft of een vervelende attitude heeft, als iemand je constant vertelt wat je moet doen, is dat frustrerend", vertelt hij.

Lees ook: Jamie Lynn Spears reageert op zorgen om zus Britney

Toezicht

Britney staat inmiddels al 12 jaar onder toezicht en volgens Bryan is het toch een goede keuze geweest om dat te doen. Hij snapt wel dat sommige fans denken dat de zangeres tegen haar wil wordt vastgehouden, maar hij legt uit dat dat niet het geval is en dat het juist goed voor de zangeres is geweest. "Ik denk dat we uiteindelijk wel de juiste keuze hebben gemaakt."

Hij maakt zich dan ook zorgen als Britney uiteindelijk niet meer onder toezicht komt te staan. "Ze heeft al sinds haar 15e een team van mensen om zich heen, dus loopt iedereen straks weg of wordt dat team kleiner?".

Verder vertelt hij dat Britney het niet gewend is om dingen zelf te regelen of om bijvoorbeeld zelf auto te rijden. “Ik weet zeker dat het een aanpassing gaat vergen", aldus Bryan.

Bron: HLN I Beeld: BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');