Winning Wednesday: 3x de Marisol bag van Samsøe & Samsøe t.w.v. €150

Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat.

Lees ook

It’s Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 3x de Marisol bag van Samsøe & Samsøe t.w.v. €150 weg.

Tijdloze fashion

Sinds 2000 is Samsøe & Samsøe niet meer weg te denken in de fashion wereld. Het Scandinavische merk werd toen overgenomen door Peter Sextus en Per Ulrik Andersen, die Samsøe & Samsøe transformeerde tot een international merk waar de focus ligt op tijdloze kleding, schoenen en accessoires voor zowel mannen als vrouwen.

Marisol bag

En waar de kleding en schoenen van Samsøe & Samsøe al een musthave voor je garderobe zijn, mogen ook de prachtige accessoires zeker niet in je kast ontbreken. Waaronder de prachtige Marisol bag. Met een klassieke tas zit je namelijk altijd goed. Helemaal als-ie ook nog eens van prachtig leer is gemaakt.

De Marisol bag has it all en staat zowel leuk bij een daily outfit, maar ook wanneer je ’s avonds gaat dineren of op stap gaat. De tas heeft een handige strap, zodat je de tas cross body kunt dragen. Daarnaast gaat de tas makkelijk dicht door het magneet wat aan de binnekant van de flap zit.

Win, win, win!

Ben jij inmiddels helemaal verliefd geworden op de prachtige Marisol bag? Dan hebben we goed nieuws! Grazia mag namelijk 3x keer de Marisol bag t.w.v. €150 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

*Voorwaarden: deze actie loopt t/m 4 augustus

Laatste nieuws

Zie ook