Ruud de Wild openhartig over breuk met Olcay Gulsen

Aha!

Lees ook

Hoewel Ruud de Wild en Olcay Gulsen nu dolgelukkig met elkaar lijken te zijn, heeft het stel ook mindere tijden gekend. De twee gingen vorig jaar even uit elkaar, iets waar Ruud enorm van geleerd heeft, zo vertelt hij tegenover &C.

Ruimte

Olcay en Ruud verbraken vorig jaar hun relatie omdat Olcay behoefte had aan ruimte om te rouwen om de dood van haar ex-geliefde James Harris. Ruud had haar best moeite mee, maar kon het achteraf wel begrijpen.

"Het was misschien wel het leerzaamste uit mijn leven", vertelt hij. "Soms moet je je ego aan de kant zetten en er gewoon voor ­iemand zijn", aldus Ruud.

Lees ook: Olcay Gulsen en Ruud de Wild hebben groot nieuws

Leerzame periode

Ook Olcay heeft geleerd van de breuk. "Ik heb daar veel van geleerd", vertelt Olcay. "Als ik er nu op terugkijk, had ik dingen wel anders gedaan. Dan was ik misschien wel bij jou komen uithuilen", doelt de brunette op Ruud.

Al met al is het stel nu meer dan gelukkig met elkaar. "Ik denk dat ik bij jou liever ben dan ik in mijn vorige relaties was. Ik vind jou de moeite waard om lief voor te zijn", aldus Olcay. Cute!

Bron: AD, &C | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook