Zo hoog is de geldboete die De Bachelorette-winnaar Joey kan krijgen

Oei...
Zo hoog is de geldboete die De Bachelorette-winnaar Joey kan krijgen

Nu we weten dat Joey de winnaar is van De Bachelorette, wordt er ook meteen extra goed op hem gelet. Toch weet niemand nog zeker of hij en Gaby nog samen zijn na het programma, want als Joey dat per ongeluk verklapt, moet hij een flinke boete betalen...

Boete

In de podcast van Kiki Düren vertelt Joey het een en ander over zijn deelname. Zo klapt hij ook uit de school over de geldboete die hij kan krijgen zodra hij iets vertelt over zijn mogelijke relatie met Gaby.

Lees ook: De Bachelorette's Joey reageert op foto's met andere vrouw

Antwoord

"Hoe hoog is de geldboete die je kan krijgen als je mij vertelt of je nog samen bent met Gaby?", vraagt presentatrice Kiki. "Volgens mij begon dat bij 5.000 euro", antwoordde Joey. "Oh, dat valt nog best mee. Die kan je ook nog wel van mij krijgen als je nu eh...", grapt Kiki.

Joey houdt echter voet bij stuk en gaat er niet verder op in. Voor een antwoord op die veelgestelde vraag zullen we moeten wachten tot aanstaande woensdag, wanneer de reünie-aflevering zal verschijnen. Spannend!

Bron & Beeld: YouTube, De Bachelorette

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f3547d664829', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });