Dave Roelvink onder vuur na corona-uitspraken

Oei...

Lees ook

Dave Roelvink is niet bepaald te spreken over de maatregelen rondom het coronavirus. De Roelvink-telg was donderdagavond te gast bij talkshow Op1 en liet van zich horen, maar zijn uitspraken vallen niet bepaald in goede aarde bij kijkers van het programma.

Mening

"Als je nu in een land leeft, waar je eigenlijk wel een prostituee mag bezoeken als laatste van de dag waar er al dertig overheen zijn geweest, maar je je eigen moeder geen knuffel mag geven… Dat zijn bepaalde regels, waarvan je denkt: hoe serieus is dat?", stelt Dave in de uitzending.

Lees ook: Zien: Dave Roelvink bont en blauw

Ophef

Maar dat is niet het enige waar de dj iets over te zeggen heeft. "Ik draai nu elke week in Griekenland en waarom mag ik wel naast mensen in een vliegtuig zitten? Is dat dan in het financieel belang van Schiphol?", gaat hij verder.

Echter vindt de dj het coronavaccin wel een goed idee en adviseert hij iedereen die zich ziek voelt, om zich te laten testen op corona.

Reacties

Kijkers van het programma zijn het niet eens met Dave zijn uitspraken en uiten hun ongenoegen op social media.

"Dave Roelvink als baken van licht neerzetten. Hoezo goed gesprek? Nodig de juiste influencers uit en krijgt wel zinnige uitspraken", is slechts een van de reacties op Twitter. Oei…

Bron: Telegraaf | Beeld: Twitter, BSR

Laatste nieuws

Zie ook