Rijk Hofman verwijdert video over De Bachelorette’s Jordy

Rijk onthult de reden achter het verwijderen van de video.

Lees ook

Rijk Hofman deelde vorige week in zijn YouTube-video het gerucht dat ex-kandidaat Jordy een vriendin zou hebben gehad tijdens De Bachelorette. Jordy ontkende dit gerucht echter in zijn eigen video, waarna de YouTuber een nieuwe video maakte. Alleen is deze nu ineens van zijn kanaal verwijderd.

Video

Rijk legt in een nieuwe aflevering van Lieve Gaby uit waarom hij zijn video over Jordy heeft verwijderd. De YouTuber laat weten dat hij veel vragen heeft gekregen over de video. "Rijk, waar is de video met Jordy gebleven? Rijk, ben je bedreigd door Jordy?", zijn enkele reacties.

Toch is dit allemaal niet waar en ging het volgens Rijk heel simpel. "Hij belde mij om te vragen of beide video's van mij en hem eraf konden worden gehaald en dat hebben we gedaan."

Lees ook: Rijk Hofman reageert op video van De Bachelorette's Jordy

Vriendin

Rijk deelde deelde vorige week in een YouTube-video het gerucht dat ex-kandidaat Jordy een vriendin zou hebben gehad tijdens De Bachelorette. Jordy ontkende dit en haalde hard uit naar de YouTuber, waarna Rijk op de reactie van Jordy weer een video maakte.

Volgens Jordy klopte het hele verhaal rondom het hebben van een vriendin tijdens het programma niet en hij begreep naar eigen zeggen niet waarom Rijk dit in zijn YouTube-video wilde delen. Rijk liet echter weten dat hij het belangrijk vindt dat de fans van het programma op de hoogte zijn.

"Dan heb je niet alleen gelogen tegen Gaby Blaaser en dan heb je niet alleen met haar gevoelens gespeeld, dan heb je gebruik gemaakt van haar zoektocht naar ware liefde voor je eigen jeansmerk en bekendheid", aldus Rijk.

Bekijk hieronder de reactie van Rijk op het verwijderen van de video.

Bron: Love&Reality I Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook